zondag 27 mei 2012

Dating Material | het vervolg

Soms is het lastig te bedenken waar je je lief of goede vriendin nu eens mee zult verrassen. Dit Pinksterweekend leek mij de uitgelezen kans het één en ander uit te proberen.

Happen & trappen 
Houden jullie van fietsen en lekker eten? Dan is dit de ideale date. 
Voor 37,50 per persoon boek je een route via www.happenentrappen.nl. Je kunt uit verschillende mooie routes kiezen verspreid over Nederland.  
De route wordt je samen met een klein fietstasje en bandenplak-set, overhandigd bij het startpunt: een cafeetje waar je een kop koffie/thee krijgt met iets lekkers. Vervolgens fiets je een route van ongeveer 50 km aan de hand van de duidelijke routeomschrijving en maak je nog vier keer een tussenstop bij een restaurant op de route waar je achtereenvolgens  een salade, een soep, een hoofdgerecht en een toetje mag kiezen. Alleen voor je drankjes hoef je nog te betalen. 
Trek een hele dag uit voor Happen & trappen want door alle gezellige terrasjes, het lekkere eten en de mooie omgeving ben je langer onderweg dan je van te voren in zou schatten. Neem snel een kijkje op de website voor een mooie route bij jou in de buurt!

ps: deze collega is heel trots op zichzelf aangezien ze de betaalde versie al eens had gefietst en gisteren blindelings de hele route kon gidsen. Zelf broodjes meenemen en trappen maar!


Ontbijtje?

Het is fijn om iemand met een ontbijtje te verrassen. Ga samen ontbijten, maak een brunch-afspraak of breng ouderwets ontbijt op bed. Start te dag goed en ga dan wat leuks doen; of lekker niets doen!


Blotevoetenpad
Wat is het toch fijn dat je met dit weer je slippertjes weer aan kan doen. Of nòg fijner: op blote voeten kan lopen.  Behalve op het strand zullen de meeste  van ons echter niet hele afstanden afleggen zonder schoeisel. Terwijl het juist zo goed is voor je voeten!
Het Blotevoetenpad biedt uitkomst. Op verschillende plekken in Nederland kan je je stoute schoenen uittrekken en een aantal kilometer lopen op je blote voeten! Speciaal voor deze belangrijke ledematen is een pad aangelegd dat je zolen goed zal doen. Door zand, water, modder en stenen kom je met poezelige voetjes weer terug bij het startpunt. Nog een lekker drankje en hapje en dan met de voeten omhoog. Wat een weldaad! 
Google het Blotevoetenpad en vind er een bij jou in de buurt!


Jij mag het zeggen..

Meestal neem je iemand mee op date naar iets wat je zelf erg leuk vindt en waarvan je vindt  dat de ander het ook echt eens moet ervaren. Je zou het ook om kunnen draaien. Laat de ander kiezen en verzorg het tot in de puntjes. Mijn date had na een dag fietsen grote behoefte aan het kijken van een mooie pot voetbal in de achtertuin terwijl er voor hem gekokkereld werd op de barbecue. 
Dus: tv naar buiten, kooltjes in de bbq, biertjes koud en dan maar hopen dat de mannen van Oranje hun best zullen doen. Ondanks dat dit laatste wat tegen viel was het een mooie afsluiter van een gezellige dag.Heb jij nog leuk Datingmaterial? Deel het met je collega's via dit blog! 
Groet Collega R.


Vier je vriendschap / relatie regelmatig; dan blijft het een feestje.

1 opmerking:

Kim zei

Wat een superleuke tips allemaal! Ga ze opslaan en onthouden!