zaterdag 19 november 2011

December, Collegamaand!

Goedemorgen Collega’s,

Kennen jullie de Adventskalender nog? Zo'n kalender met chocolaatjes achter ieder vakje in de vorm van een kerstklokje, een kerstman of een ander kerstig ding. En het eindigde altijd met een dubbel vakje waar dan een dubbel zo groot chocolaatje achter zat. Wat een feest was het ieder jaar! Ook al wist je dat er een chocolaatje achter ieder deurtje zat, toch bleef je trappelen van ongeduld. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit.

Inmiddels 31 jaar kan ik nog steeds enthousiast worden van Adventskalenders en kocht er sinds jaren weer eentje voor mezelf.  Hij staat klaar op de kast en het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan, want ik kan nog steeds niet wachten tot 1 december!

Maar de kalender brengt niet alleen leuke herinneringen en ongeduldig wachten met zich mee....de kalender bleek ook een inspiratiebron te zijn voor het volgende, Collega's! Lees goed en zie waar inspiratiebronnen toe kunnen leiden...

AdventsCollega’s!
Lieve Collega’s, het is zover! In december maken wij plaats…voor jullie!
Elke dag is er plaats voor een Collega; tot en met 23 december! 
En zoals een Adventskalender vaak eindigt met een dubbel chocolaatje, eindigt deze AdventsCollega’s met twee collega’s: Collega R. en Collega N. en dat zullen wij op een hele speciale manier doen. Hoe? 
Sorry, maar jullie moeten allemaal, net als vroeger, trappelend wachten tot kerstavond om erachter te komen wat er achter dat laatste deurtje zit!

Wil jij graag plaatsnemen achter één van de vakjes van onze AdventsCollega’s? Stuur dan voor zondag 27 november :
~ een leuke foto van jezelf *;
~ en in maximaal 10 regels waar jij je inspiratie vandaan haalt!
En dat kan echt alles zijn: grote en kleine, gekke en niet gekke dingen, logische en onlogische inspiratiebronnen...het maakt niet uit! Inspiratiebronnen kunnen alle vormen hebben! Deel jouw inspiratiebron(nen) met je Collega's en inspireer elkaar!

Mail de foto en tekst naar: vraagjecollega@gmail.com

*Liever geen foto van jezelf erbij? Prima! 
Stuur dan een  foto mee die iets te maken heeft met jouw onuitputtelijke inspiratiebron!CollegaCadeautje!
Het is een feestmaand, dus daar horen cadeautjes bij!
Meld je daarom snel aan voor de kalender:
Onder de Collega's die op onze kalender komen, zullen wij namelijk een cadeautje verloten!!
Wat dat is? Dàt houden we nog even geheim, want zo hoort dat met echte cadeautjes. 


-
Voorkeur voor een dag op de kalender? Dat mag! 
Mail de gewenste datum mee met de foto en de tekst en dan zullen wij kijken of we jou dat speciale vakje kunnen geven.  Zoals jullie zien is 17 december al bezet, maar er zijn nog genoeg andere dagen!

Geen opmerkingen: