donderdag 6 december 2012

.6
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Dear Santa Dear friend...

Tijd vliegt voorbij! Voor je het weet zitten we massaal te zingen onder een dennenboom, in plaats van voor de haard met een stel schoenen. Ik wil nu niet meteen over springen op het kerstfestijn. (laten we de oude Sint op zijn minst de kans geven fatsoenlijk weg te varen) Maar kerstkaarten is een onderwerp waar toch op tijd over nagedacht moet worden. Nietwaar? 

Idee!
Pffff....gáán we weer! Weer een stapel kaarten schrijven en dan ook nog hier en daar toch proberen nog een leuke tekst te verzinnen dan alleen gedachteloos je naam onder de voorgedrukte 'Prettige kerstdagen & een gelukkig nieuw jaar' te schrijven, weer het bekende adressenlijstje afwerken, weer "onopvallend" om adressen vragen die je vorig jaar tòch niet goed in je boekje opgeschreven had, weer stapels enveloppen dicht likken langs die altijd vieze plakrand! Je zou toch al moe(deloos) worden van de gedachte?!

Doe het dit jaar dan ook gewoon eens een beetje anders!
Prima die kerstkaarten, maar hou het voor jezelf en een ander ook een beetje leuk en schrijf eens een kerstbrief in plaats van een kaart! Of stuur iets totaal anders dan een kaart. Een klein plat cadeautje bijvoorbeeld.

Het hoeft niet lang te zijn, of duur. Niet origineel of veel te duur om te versturen. Nee, het gaat om het idee. Om jezelf entertainen door een ander te verrassen, om weer eens te kunnen trappelen van nieuwsgierigheid hoe de ander gaat reageren......om een ander eens ontzettend blij te maken met een ouderwets, handgeschreven brief(je) of iets wat ze totaal niet verwachten. 

Het gaat om de pret van het versturen van post, en niet om de 'verplichting' van het versturen van een kerstkaart...

Bron: *klik*

1 opmerking:

Kim zei

Goede tip! Gelukkig verheug ik me elk jaar weer op het grote kerstkaarten schrijven en voel ik het dus totaal niet als een verplichting. Maar ik ben en blijf dan ook een postfanaat..!