woensdag 12 december 2012

.12
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Staat 'ie er alweer? De groene kerstboom (nep of zoals ieder jaar vers gekocht) met zoals altijd dezelfde versiering? (of misschien om het jaar dezelfde, omdat je twee verschillende soorten versiering op zolder hebt staan) Ja? Gezellig! Maar er wel eens aan gedacht dat het ook een keertje anders kan?

Tradities zijn er om te koesteren. Maar er is niets mis mee om het eens anders te doen of een nieuwe traditie te bedenken. Zelf of samen met je partner/gezin.
Tegenwoordig is er namelijk zoveel leuks te bedenken. Want alles kan en mag!
Gekleurde bomen, bomen zonder de bekende kerstbal maar vol met wat je maar kunt verzinnen. Helemaal geen standaard kerstboom, maar in denneboomvorm op je muur oud hout, tape, foto's, et cetera hangen. Of gewoon geen boom, in geen enkele vorm, maar groots uitpakken met mooie kerstversiering in en rond het huis.

De bekende kerstballen hoeven niet weg...maar ze mogen ook wel eens een jaartje langer op de zolder blijven liggen. Vinden ze echt niet erg. ;-)TIP!
Verzin een nieuwe traditie. Laat bijvoorbeeld ieder jaar elk lid van het gezin iets persoonlijk toevoegen aan de kerst(boom)versiering. Of maak het samen. 
Ben je alleen? Dan hoef je met niemand rekening te houden! Heerlijk! Bedenk ieder jaar iets nieuws voor je kerstboom/versiering en maak er jouw kerst van!

Collega & Collega vonden een paar hele leuke voorbeelden van hoe het anders kan!
Kijk en laat je inspireren (voor dit jaar nog en anders het volgende!) :
01.Gold painted Holiday Ornaments
02.Our first tree
03.a White Christmas tree every time
04.Amazing Handmade Tree
05.Wall Tree
06.Driftwood Christmas tree
07.Rainbow Christmas tree
08.Duct tape Christmas tree :
(gebruik liever een vriendelijker soort tape, zoals masking tape, dat is beter voor je muur!)
09.Chalkboard Christmas ornament
10.Deegversiering met handafdrukjes
11.Beach Christmas ornament
12.Bakvormpjes met foto's in je boom

----
[meer voorbeelden kun je vinden op het Internet, in de bladen òf op de kerstmarkten; want ook daar is duidelijk te zien dat we het anders aan kunnen en mogen pakken....veel plezier!]

Geen opmerkingen: