zaterdag 28 juli 2012

Look at me!

Beste Collega's,

Ik ben in de gloria! Na me gek gestaard te hebben op kleine lettertjes in té gedimd licht, een aantal zomers mijn zonnebril vergeten te hebben en me aan een worteltjes-rantsoen te hebben gehouden heb ik het dan eindelijk voor elkaar:

IK MOET AAN DE BRIL!!!

Een aantal jaar geleden vond iedereen het nog sneu voor je als je je eerste afspraak bij de opticien ging maken. Maar vandaag de dag kopen mensen zelfs een bril als ze er geen nodig hebben en is het een heus mode-accessoire. En ik; ik mag nu meedoen met de brillentrend!

Bovenstaande voor de ogen bederfelijke acties zijn natuurlijk niet echt gebeurd. Althans; niet bewust om mijn ogen te verzieken. En ja; ik ondervind van het nihil aan afwijkingen van mijn ogen, best wat last. Maar al met al kon ik het niet helpen dat ik met een grijns en een overslaande stem de meneer van de oogmeting een fijn weekend wenste en beloofde snel terug te komen om een 'mooie'  uit te zoeken.
Ik geloof niet dat deze meneer gewend was aan overenthousiaste klanten want toen hij mij uit liet, bleef hij wat beduusd, hoofdschuddend in de deuropening staan.

Maar nu. Ik ben niet goed in passen.
Ik winkel alleen nog maar op internet of in de winkel onder mijn woning. Zo kan ik de kleding in eigen huis rustig passen en het steeds weer, in verschillende buien, bekijken alvorens een goede aankoop te doen.
Zo is het ook met brillen. Ik voel me niet op mijn gemak in zo'n in tl-verlichting badende etalage waar de hele winkelstraat getuige is van mijn pas-mania. Waar de andere klanten goedkeurend knikken of goedbedoelde adviezen geven. Ik kan me dan niet meer concentreren op mijn eigen spiegelbeeld en de mening die mijn eigen brein vormt.
Maar een bril is niet zomaar iets; die staat de hele dag op je neus en mensen komen hem altijd tegen voordat ze je in de ogen kijken. En daarom wil ik jullie advies!!

Hieronder zes fotootjes van mij met een bril. Zes verschillende brillen natuurlijk. Reageer op dit blog en stem voor een exemplaar! De meeste stemmen-bril(len) ga ik passen. Zit diegene die ik uiteindelijk koop er bij, dan winnen de stemmers een leuke prijs! Dus doe mee!!


ps: Wil je zelf ook leuke brillen proberen? Ik deed het op www.pearle.nl*********************************************************************************


STEM EN WIN... een verassing!


Be Bright Y1019
Ray Ban 5169 5023
Ralph 7035 1001
Vogue 2597 1944
Mexx 5358 200

Vogue 2714 1946


Ik kijk uit naar je stem!!!8 opmerkingen:

Mirjam zei

Met een al vele jaren in gebruik zijnde leesbril op mijn neus heb ik alle foto's eens goed bekeken. Ik kan alleen de kleuren van de verschillende brillen niet goed onderscheiden maar dan kan natuurlijk geheel liggen aan het feit dat ik de contrôle bij de opticiën weer eens heb overgeslagen!
Ik vind Be Bright Y 1019 het beste staan en vervolgens Vogue 2714 1946
Zou wel een niet té nadrukkelijke kleur kiezen. En ga op zoek naar de actie "tweede bril gratis of voor weinig"
Succes met deze missie!
liefs van je mams

Jola zei

Ha Renske,

Ik stem voor Ray Ban 5169 5023.
Met je lieftallige kleine hoofdje denk ik dat een niet al te grote bril het mooiste staat.

Liefs Jola!

Anoniem zei

ook hier .zonder eerst naar de reactie's te kijken .....zeg ik de.......ta ta .......Ray Ban 5169 5023

AnneMarie zei

Be Bright Y19 .... is mijn keuze om tegenaan te kijken als ik je volgende keer zie. Liefs, AnneMarie

Anoniem zei

Ray Ban!!!
xxx Marloes

Anoniem zei

Fuck de brillentrend, lenzen?

Stanley zei

Fuck de brillentrend, lenzen?

Anoniem zei

Aangezien ik het meeste tegen deze bril aan ga kijken, telt mijn stem dubbel....

Ralph!

Gr. Benjamin