maandag 3 oktober 2011

Reacties

We hebben in de afgelopen dagen veel positieve reacties gekregen op ons blog en dat vinden we fantastisch!
Maar helaas konden veel mensen die positieve reacties niet achterlaten bij de berichten en dat is erg jammer natuurlijk. We doen er alles aan om het hier zo goed mogelijk te laten werken, maar soms lukt dat niet in één keer.

Reacties & oplossingen
Er bleken problemen te zijn bij het achterlaten van een reactie. Dit werd verholpen en om de digileken onder ons een handje te helpen, plaatsten wij aan de rechterzijde van ons blog een kleine uitleg over hoe mensen kunnen reageren.
Maar al snel bleken er nog steeds problemen te zijn met het achterlaten van een reactie:
Zo kregen wij van iemand de opmerking dat het reageren als 'anoniem' of onder 'naam/URL' nog steeds niet lukte. Ook daar is nu iets aan gedaan en moet als het goed is -we hebben het zelf ook getest-  nu wel werken!

We hopen dat iedereen nu een reactie achter kan laten en dat alle errors verholpen zijn. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons dan weten.

-----
Excuses voor de hobbels in de weg, maar zonder hobbels zouden we niet veel leren.
Mochten er nog vragen zijn, dingen niet werken, onduidelijkheden, stuur ons dan gerust een mail en dan zullen wij ons best doen om te helpen of een oplossing te vinden.

We kijken uit naar alle reacties die nu wel geplaatst kunnen worden!

Vriendelijke groet,
Collega en Collega

-----
EDIT:

4 oktober 2011

Het probleem met het plaatsen van reacties blijkt deze morgen nog altijd / weer een probleem en daar worden wij helemaal niet gelukkig van, maar kunnen er weinig aan doen.
Navraag bij Blogger vertelt ons dat er schijnbaar problemen zijn met Internet Explorer 9 en de Googlewebsites. Het schijnt een hardnekkig probleem te zijn en er wordt hard aan gewerkt.
Maar ondertussen hebben de lezers en wijzelf daar niet veel aan natuurlijk.

We hebben nu de woordverificatie uitgeschakeld en het lijkt erop dat dit het makkelijker maakt om te reageren - Internet Explorer 9 of niet. Mocht een reactie na plaatsen als anoniem niet direct zichtbaar zijn, dan kan het zijn dat wij eerst moeten bevestigen dat het geen 'spam' is. Nadat wij dit goedgekeurd hebben, wordt de reactie alsnog geplaatst.

We gaan nu de komende tijd onder ieder nieuw blogbericht ons mailadres zetten zodat jullie altijd kunnen reageren, want e-mail werkt prima.

We vragen jullie allemaal om begrip voor deze vervelende situatie. Begrijp dat wij proberen om er alles aan te doen om het hier zo aangenaam mogelijk te maken, maar soms is de oplossing niet vast te pakken en zijn we afhankelijk van anderen.
Laten we duimen dat het probleem spoeding opgelost zal worden.
Ondertussen hopen wij dat jullie zullen blijven proberen om te reageren en anders een mail te sturen, want daar worden wij ook weer blij van!

Geen opmerkingen: